Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Diskuze

VYPADÁVÁNÍ VLASŮ

 Dana  5.2.2024 16:00

Dobrý.den chtěla bych poradit.Pálí mě pokožka na hlavě jak kdybyhc měla. Nějaké vředy ale nic nemám mam jenom zarudlou kuží hodně mi vypadávají vlasy i z kořínky. přišla sem ho hodně vlasů. Moje sestra je na tom stejně. Prosím. O radu děkuji.

Odpovědět

Odpověď

Re: vypadávání vlasů
 Cempírek

Vyhledejte ve svém okolí trichologickou poradnu a tam si nechte vlasovou pokožku vyšetřit. Tak nejrychleji zjistíte co je příčinou vypadávání vlasů a pálení pokožky. Podobnou pomoc můžete nalézt také v ordinaci kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Svědění hlavy a padání vlasů
 alabud

Dobrý den, určitě bych zvážila změnu šamponu, nějakou přírodnější variantu - kopřivový nebo konopný šampon. To by vám mohlo pomoci. Spousta šamponů obsahuje spoustu parabenů a silikonů - je možné, že na to můžete mít alergii. Takže určitě změna kosmetiky. A co se týče vypadávání - může to být v důsledku stresu, případně i špatnou pokožkou, jak píšete. Vyzkoušela bych doplňky stravy na podporu kvality vlasů - to se mi osvědčila vždycky dobře kyselina hyaluronová a k posílení vlasových folikul - asi bych zkusila vlasovou vodičku do vlasů, kterou vmasírujete vždy. Ta vlasová vodička posiluje folikuly, takže vlasy nevypadávají, vysvětleno zde: www.reparexshop.cz/b… . Jinak pokud to máte v nějaké akutní fázi, určitě bych okamžitě navštívila odborníka, který vám pomůže.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

diskuze se týká článku


lidé také čtou

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS