Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Diskuze

TRANSPLANTACE VLASŮ

 Andrea  6.3.2024 13:43

dobrý den, manžela trápí už několik let kolečko ve vlasech a v posledních měsících se mu začalo dost zvětšovat a neví co s tím... tak jsem uvažovala že bych s ním probrala možnost transplantace vlasů. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Ráda bych to měla podložené jakmile za ním přijdu. Předem děkuji za všechny rady a tipy.

Odpovědět

Odpověď

Re: transplantace vlasů
 Lucka

Dobrý večer Andreo, manžel měl podobnej problém, ono to chlapů bývá docela běžný. Zkoušeli jsme různý mastičky, krémy, bylinky apod., ale vždy to mělo jen dočasnej účinek... Tak jsem mu loni na Vánoce "koupila" transplantaci vlasů přes www.newhair.cz ... Ve zkratce zpočátku absolvoval konzultaci, vyšetření, domluvil se termín, v pátek se vydal na cestu a v neděli zpátky, v sobotu mu udělali zákrok a v neděli jel domů- Manžel si pochvaloval jejich profi přístup a svým způsobem to měl i jako výlet když to tak řeknu. Teď už se mu to pěkně zhojilo a má zase pěknou kštici jako kdysi :-D

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Kolečko ve vlasech

 Mirek

pěkný den přeji... začalo se mi dělat prvně kolečko ve vlasech a teď i kouty... zkouším různé šampony bylinky a podobné blbosti ale nic nezabírá... co transplantace víte o tom něco?

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS