Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Diskuze

LÉČBA ZÁNĚTU KOŘENŮ ZUBŮ

 radim  26.1.2024 13:24

periodontitida - vždy jsem chodil s každým kazem k zubaři. Plomby však vypadávaly a tak se otvor v zubu zvětšoval, až bylo zubařem přistoupeno k pročištění zubních kanálků a jejich vyplnění cizí látkou. Cca 5 roků po zákroku bylo náhodou, bez jakékoliv bolesti, na rentgenu zjištěno, že v kořenech takto ošetřeného zubu je zánět. Navržena extrakce, do které se mi nechce, neboť mi připadá zbytečná, když nic nebolí. Jaké máte zkušenosti?

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Akne zanet v tele

 Haluz

Není moc lidí kteří by o tomto tématu věděli více. Já se vyučil zubařem sám na sobě. Trvalo mi přes 10 let boje, a tápání ve tmě než jsem našel celou tu kaskádu svých zdravotních problémů a další roky mě trvalo se vyhrabat z nejhoršího. Začal jsem mikroskopem sledovat své zuby, trochu jsem si na té léčbě uletěl... A věnoval jsem se péči o chrup asi jako nikdo na světě. Zastavil jsem všechny zubní kazy, i sem je zcela opravil, velké nekonečné boláky byly o 90% lepší. Tento stav trvá dodnes. Ale není to jen o péči o zdraví, hlavně je to o čistotě mysli ale asi to nejdůležitější je hlídat si co přes den žerete, ve vztahu k tomu jak se pohybujete. Jestli se nehýbete, tak ani nežerte, a naopak, žerte dostatek vitamínů a minerálu jestli se hýbete víc.. Jedno období jsem se tak moc věnoval těm zubům, že jsem zcela zanedbal kvalitní výživu, a mohl jsem si prst v dupě zlomit a před očima se mi rozpadávaly zuby a já proč.. že by proto že jsem asi půl roku neměl žádný mléčný výrobek, měl jsem kritický nedostatek vápníku.. V takovém stavu neuděláte nic a chrup vám zcela ztrácí jakoukoli imunitu.. Mimochodem, trhání nervů je medicínský exces který nemá obdoby. Každý chirurg ví, že mrtvá tkáň nemá v těle co dělat! Jenže peníze jsou peníze a AAD je AAD.. Přikládám RTG chrupu, ps: Vše je už opraveno téměř zadarmo :) hold není nad to rozumět svému zdraví.

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

 Martina

Dobrý den,přítel už od června 2017 má problém s jedním zubem.Zubař mu vyčistil kanálky,nějakou dobu měl vždy hojivou provizorní výplň ale stejně vždy se dostavila bolest,otok a vše se opakovalo.V prosinci už pan doktor zub zaplnil bílou plombou a v lednu zase problém.Plomba se odvrtala,dostal antibiotika.Ted v únoru má zase další antibiotika,otok tváře i oka.Poradi někdo co dělat?
Dekuji

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS