Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Diskuze

ALPICORT NA VLASY

 Květa  16.2.2024 16:41

Dobrý večer,již rok jsem po operaci,umělého přechodu je mi 48.let poslední dobou mi začali padat dosti vlasy,mám je prořídlé až místama je vidět lisinka,zašla jsem s problémem na kožní,kde mi paní doktorka předepsala Alpicort,užívám ho 5.den a připadá mi že vlasy padají pořád stejně,bojím se abych o ně nepřišla dále používám i na vypadávání Panthenol vitamín již přes měsíc tabletu denně a také nic nepomohlo prosím pěkně můžete mi poradit moc děkuji předem

Odpovědět

Odpověď

Re: alpicort na vlasy
 Cempírek

Vaše léčba je na měsíce, proto vydržte a buďte trpělivá. Ve své stravě zvyšte příjem bílkovin, to jsou stavební kameny nových vlasů.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alpicort na vlasy
 Květa

Dobrý večer moc děkuji za vaší odpověd' a radu

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alpicort na vlasy
 Anna Jelinkova

Dobry den,je mi 43 let a skoro rok mi silene padaji vlasy. Z dlouhych vlasu mam chmyri na ramena. Prosvita mi kuze. Zkusila jsem snad vse. Od listopadu jsem dochazela na kozni kde mi pani doktorka delala zasnezovani ,napsala Alpicort a jeste nejakou vodicku. Mela jsem si koupit Revalid na ctyri mesice a tak ho brzy doberu. Vse uzivam pravidelne,masiruju. alpicort stridave s druhou delanou vodickou,beru biseptol,zinek,lichorerisnici. Snazim se jist zdrave,vynechala jsem lepek,ale jinak jim a dietu nedrzim. Jsem zoufala,co mam delat? Zasnezovani: deset aplikaci skoncilo a pani doktorka mi rekla,ze mam cekat az zacnou rust. Zatim padaji a ulamuji se sami a tim padem se mi sami neustale skracuji. Co mam delat? Pouzivam i revalid sampon a masku a ted jsem koupila i kofeinovy zabal s lopuchem a koprivou. Uz si nevim rady . Prosim poradite mi ?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alpicort na vlasy
 Hana

Dobrý den,v roce 2017 jsem přišla o všechny vlasy diagnoza alopecie totalis,vypadalo i všechno ochlupení včetně řas a obočí.Lékař předepsal alpicort f ,methionin,vit B a vit E.Vlasy rostou,zbytek taky, ale objevují se mi zase malé mapky ve vlasech.Lékař mi nedokázal říci proč?Je to standartní výměna vlasů jako u kojenců,nebo je zase něco spatně.Moc děkuji za odpověď a váš názor.Hanka

Přiložený obrázek | Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Alpicort
 helena

padaji mě vlasy ,a dostala jsem na kožnim alpicort f tak nevim jestli mi to pomuže ma s tim někdo zkušenosti diky za zpravu .

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

diskuze se týká článku


lidé také čtou

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS