Informace od zdravotní sestry

MENU

  

DÁSNĚ

  

SEBOREA

  

WARFARIN

  

ANTIBIOTIKA

  
Diskuze

AKNE ZANET V TELE

 Haluz  26.1.2024 13:24

Není moc lidí kteří by o tomto tématu věděli více. Já se vyučil zubařem sám na sobě. Trvalo mi přes 10 let boje, a tápání ve tmě než jsem našel celou tu kaskádu svých zdravotních problémů a další roky mě trvalo se vyhrabat z nejhoršího. Začal jsem mikroskopem sledovat své zuby, trochu jsem si na té léčbě uletěl... A věnoval jsem se péči o chrup asi jako nikdo na světě. Zastavil jsem všechny zubní kazy, i sem je zcela opravil, velké nekonečné boláky byly o 90% lepší. Tento stav trvá dodnes. Ale není to jen o péči o zdraví, hlavně je to o čistotě mysli ale asi to nejdůležitější je hlídat si co přes den žerete, ve vztahu k tomu jak se pohybujete. Jestli se nehýbete, tak ani nežerte, a naopak, žerte dostatek vitamínů a minerálu jestli se hýbete víc.. Jedno období jsem se tak moc věnoval těm zubům, že jsem zcela zanedbal kvalitní výživu, a mohl jsem si prst v dupě zlomit a před očima se mi rozpadávaly zuby a já proč.. že by proto že jsem asi půl roku neměl žádný mléčný výrobek, měl jsem kritický nedostatek vápníku.. V takovém stavu neuděláte nic a chrup vám zcela ztrácí jakoukoli imunitu.. Mimochodem, trhání nervů je medicínský exces který nemá obdoby. Každý chirurg ví, že mrtvá tkáň nemá v těle co dělat! Jenže peníze jsou peníze a AAD je AAD.. Přikládám RTG chrupu, ps: Vše je už opraveno téměř zadarmo :) hold není nad to rozumět svému zdraví.


Přiložený obrázek | Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Dotaz

 Martina

Dobrý den,přítel už od června 2017 má problém s jedním zubem.Zubař mu vyčistil kanálky,nějakou dobu měl vždy hojivou provizorní výplň ale stejně vždy se dostavila bolest,otok a vše se opakovalo.V prosinci už pan doktor zub zaplnil bílou plombou a v lednu zase problém.Plomba se odvrtala,dostal antibiotika.Ted v únoru má zase další antibiotika,otok tváře i oka.Poradi někdo co dělat?
Dekuji

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Léčba zánětu kořenů zubů

 radim

periodontitida - vždy jsem chodil s každým kazem k zubaři. Plomby však vypadávaly a tak se otvor v zubu zvětšoval, až bylo zubařem přistoupeno k pročištění zubních kanálků a jejich vyplnění cizí látkou. Cca 5 roků po zákroku bylo náhodou, bez jakékoliv bolesti, na rentgenu zjištěno, že v kořenech takto ošetřeného zubu je zánět. Navržena extrakce, do které se mi nechce, neboť mi připadá zbytečná, když nic nebolí. Jaké máte zkušenosti?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

To mě zajímá cz

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS